Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan Chilli
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Tofu stew
30 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Reuben's Stew
5min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Steamed Tofu
30 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min