Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Kimchi stew
30 min
Potato Curry
12h 50min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min.
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Tofu stew
30 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Miso Soup with Vegetables
30 min