Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g oat flakes
- 500 g water
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 2 Tbsp honey
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 200 g rye flour
- 380 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Sesame Biscuits
1h 15 min
Cinnamon and Date Twists
50 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Walnut Butter
25min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Yoghurt Bread
2h
Walnut Bread
2 godz. 45 min