Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 140 g water
-
300
g chapati flour
of 300 g bread flour, 150 g white and 150 g wholemeal - 30 g ghee
- 15 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Cauliflower filling
- 1 bunch fresh coriander leaves (approx. 5 g)
- 200 g cauliflower florets
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
- 1 - 2 fresh green chillies, seeds removed if desired
- 20 g ghee, plus extra for frying
- ¼ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- ghee
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 12.3 g