Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Serrano ham, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 bunch green asparagus, woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch paprika
- 1200 g water
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 50 g vermicelli, broken in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 192.3 mg
Alternatieve recepten
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Blitva
35min
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Creamy Pea Soup
40 Min
Asparagus Risotto
45min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1ωρ.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min