Apparaten en Accessoires
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
vegetable oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
319 kJ /
76 kcal
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
5.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Butternut Squash Masala Dosa
11u. 30min
Saag Paneer
13u.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Stuffed Parathas
1u. 20min
Tarka Dal
9u. 5min
Chapatis
1u. 30min
Sambhar
1u. 5min
Coriander Chutney
5min
Aloo Beetroot Tikki
1u.
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9u. 30min