Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250
g millet grains
of 250 g bulgur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
Sauce
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g double cream
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1sa
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Quinoa Broth
35 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1sa
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Portuguese Leeks
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Kale Meat(less) Balls
30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa