Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250
g millet grains
of 250 g bulgur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
Sauce
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g double cream
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Quinoa Broth
35 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Cucumber Soup
25 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Borscht
50min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min