![Lentil Soup with Bulgur Dumplings Lentil Soup with Bulgur Dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/157495.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g dried green lentils
- water, for soaking
- 400 g pumpkin flesh, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp cumin seeds
- olive oil, for drizzling
Dumplings
- 100 g onions, quartered
- 5 g fresh mint, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 30 g salted butter, soft
- 80 g bulgur wheat
- 75 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
Soup
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
- 1200 g water
- 150 g fresh spinach leaves
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- 50 g pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Red Lentil Soup
40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Moroccan Bean Soup
45 min
Quinoa Broth
35 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lentil and spinach soup
50 min