Compatibele versies
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1sa
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1sa
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1sa
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa