Compatibele versies
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h