Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked chickpeas (drained weight)
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ½ Tbsp tahini
- ½ tsp fine sea salt
- boiling water
- water
- ice cubes
- 6 iceberg lettuce leaves, large
- 135 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 12 sprigs coriander leaves
- 6 Tbsp cress
- 6 tsp chia seeds
- 60 g pineapple, cubed (1 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Seitan Chilli
25min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min