Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked chickpeas (drained weight)
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ½ Tbsp tahini
- ½ tsp fine sea salt
- boiling water
- water
- ice cubes
- 6 iceberg lettuce leaves, large
- 135 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 12 sprigs coriander leaves
- 6 Tbsp cress
- 6 tsp chia seeds
- 60 g pineapple, cubed (1 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
White Bean Salad
5min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Quinoa Salad
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1u.
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min