Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked chickpeas (drained weight)
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ½ Tbsp tahini
- ½ tsp fine sea salt
- boiling water
- water
- ice cubes
- 6 iceberg lettuce leaves, large
- 135 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 12 sprigs coriander leaves
- 6 Tbsp cress
- 6 tsp chia seeds
- 60 g pineapple, cubed (1 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Seitan Chilli
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Chinese Noodles with Vegetables
35 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min