Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed fresh herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
- 500 g water
- 900 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 110 g shallots, halved
-
220
g pancetta, diced (approx. 5 mm)
of 220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm) - 30 g unsalted butter, diced
- 200 g cooked chestnuts, peeled
- 60 g sweet Marsala wine
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Creamy Tomato Soup
25min
Courgettes with Corn
25min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Cauliflower cheese
55min