Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Quinoa Broth
35min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min