Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Beetroot Salad
10min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min