Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min