
Apparaten en Accessoires
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
231 kcal /
969 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
3.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Our Easter Menu
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland