Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eating apple, firm, cored, quartered
- 1 shallot, halved
- 300 g red cabbage, cut in pieces
- 30 g dried figs, cut in pieces (3 cm)
- 10 g maple syrup
- 30 g white balsamic vinegar
- 30 g cranberry juice
- 40 g rapeseed oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g rocket leaves
- 60 g Gorgonzola dolce, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Beetroot Salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min