Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 125 g unsalted butter, soft
- ¼ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g Brussels sprouts, trimmed, halved or quartered if large (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 291.2 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cauliflower
25 min
Steamed Spinach
20 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Steamed Button Mushrooms
35 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min