Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 125 g unsalted butter, soft
- ¼ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g Brussels sprouts, trimmed, halved or quartered if large (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 291.2 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Steamed Corn on the Cob
25min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Steamed Spinach
20 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25min