Compatibele versies
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Chicken with Orange Spice
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in, large (approx. 200 g each)
- 3 - 4 garlic cloves, or to taste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- 1 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3214 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 42.7 g
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min