Compatibele versies
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 70 g maple syrup
- 20 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 4 garlic cloves
- 4 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 2 Tbsp lime juice
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, skin on, bone in (see tip)
Mash
- 350 g carrots, sliced (2-3 cm) (see tip)
- 350 g swede, cut in pieces (3-4 cm)
- water, to cover
- 25 g unsalted butter, diced
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3109 kJ / 745 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 45.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Pork Chops with Orange
2h 25min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min