Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Lemon Chicken
20 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Honeyed Chicken
25 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min