Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g long grain rice, as desired
- 80 g mangetout, trimmed
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g groundnut oil
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 120 - 150 g pork fillet, sliced thinly (1 cm)
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp light soy sauce
- 1 - 2 tsp palm sugar, to taste
- 50 - 100 g water, depending on desired sauce consistency
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4094 kJ / 980 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chicken Cacciatore
50 min
Lemon Chicken
20min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Peking Chicken
45 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Pork Chops with Orange
2klst 25 min
Honeyed Chicken
25min