Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g long grain rice, as desired
- 80 g mangetout, trimmed
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g groundnut oil
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 120 - 150 g pork fillet, sliced thinly (1 cm)
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp light soy sauce
- 1 - 2 tsp palm sugar, to taste
- 50 - 100 g water, depending on desired sauce consistency
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4094 kJ / 980 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Cashew Chicken
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Peking Chicken
45 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min