![Steamed Lamb with Vegetables Steamed Lamb with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4F002F8-444A-4AEE-AB14-DC9E83FF6F72/Derivates/68A957BB-E4D6-4EF7-9E1B-EDA38D4C1C80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pineapple and Rum Pancakes
40 Min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Boiled eggs
20 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Steamed Beef with Ground Rice
1 Std.
Beef Goulash
2h 45min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 Std. 30 Min
Floating islands
40 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.