![Chicken and Root Vegetable Stew Chicken and Root Vegetable Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D53DC5B9-A3A4-42B9-8A8F-7CB9F1D09554/Derivates/BF615572-FC99-4419-8DF1-F883D631A58F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 600 g water
- 520 - 550 g chicken thighs, skinless, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- 200 g parsnips, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1h
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Cottage Pie
1h 10min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Beef-Ragout with Macaroni
30min