Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 600 g water
- 520 - 550 g chicken thighs, skinless, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- 200 g parsnips, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Cottage Pie
1sa 10 dk
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Spring Chicken Casserole
1h 30min