Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2087 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Turkey Crumble
1h 10min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min