Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romesco Sauce
- 1 red pepper, deseeded and cut in quarters
- 1 tomato, fresh, halved
- ½ red onion, unpeeled
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 50 g blanched almonds
- 50 g olive oil
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- 1 Tbsp sherry
- 1 Tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
Meatballs
-
500
g beef topside, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
of 500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes - 250 g chorizo, skin removed and cut in pieces
- ½ red onion, (approx. 100 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Caesar Salad
30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5sa 30 dk
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1h 20min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2 godz. 35 min
Tuna Tapenade
5 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30min
Fish Tacos
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min