Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Spice
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp dried basil
- 1 Tbsp garlic powder
- ½ Tbsp paprika
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Fish
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, quartered
- 1 green pepper, quartered
- 1 yellow pepper, quartered
- 125 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1000 g water
- 200 g long grain rice
- 4 hake fillets (approx. 125 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Stew with Rice
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min