Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 4 Tbsp lime juice (approx. 2½ limes)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- 4 fresh salmon fillets, thick cut, boneless (approx. 150 g each)
Spice Paste
- 60 g desiccated coconut
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 g fresh coriander leaves
- 3 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 Tbsp vegetable oil
Rice
- 1200 g water
- 200 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2097 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 33.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Keralan Fish Curry
30min