Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
of unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929 kJ / 938 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1073 mg
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Carrot and Coriander Soup
25min
Kedgeree
45 Min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Tikka Paste
1 Std.
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Smoked Mackerel Pâté
55 min