![Masala Hake at 55°C Masala Hake at 55°C](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0895ffb3-cd31-40a4-8f4d-638b54cd97d2/Derivates/aa610438-ae8d-44b6-a72b-79be2d8814f5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
of unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929 kJ / 938 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1073 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Sugar
72h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Prawn Saganaki
35 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Best Basic Houmous
5 Min