Compatibele versies
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 552 mg
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 menit
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 menit
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 menit
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j