Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Browned Turkey Cubes
15 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12hod. 20min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Salmon Soufflé
1 godz.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Calamares a la Americana
50 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min