Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Tuna Pasta
30 Min
Seafood Risotto
40 dk
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
White Bean Salad
5 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 dk
Cod with citrus butter
50 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 dk
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min