![Steamed Poussins and Fruity Quinoa Steamed Poussins and Fruity Quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52A7BC6E-89A9-40CD-A269-1300A785B87C/Derivates/385EE98E-9301-4013-8CE6-9BB52B647225.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mint Courgettes
30 min
Borscht
50min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Sicilian Caponata
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Coconut Creamed Kale
20min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Chickpea soup with spinach
40 min
Fish Stew
45 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min