Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steaks (120-200 g each)
of 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optioneel)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30p
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45p
Prawn Chow Mein
45p
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45p
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Stir-fried Vegetables
10 dk
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1hod. 35min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30p
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35p
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30p