Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steaks (120-200 g each)
of 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optioneel)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Steamed Fish
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min