Apparaten en Accessoires
Tagliatelle with porcini mushrooms
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drainedfresh porcini mushrooms cut in slices100 g
-
fresh mushrooms cut in slices100 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle (long dried egg pasta)300 g
-
freshly ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
54 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Stir-fried vegetables
10 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Pumpkin soup
35 min
Lemon cake
2 godz.
Tomato rice
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Spaghetti carbonara
40 min
Steamed rice
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min