Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.3 36 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • fresh porcini mushrooms cut in slices
    100 g
    30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • fresh mushrooms cut in slices
    100 g
  • salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    300 g
  • freshly ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Voeding per 1 portion

Calorieën 396 kcal / 1659 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 54 g
Vezels 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...