Compatibele versies
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Fish
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, fresh, halved and deseeded
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste
- 1 pinch ground cinnamon
- ¼ tsp saffron
- ½ tsp fine sea salt
- 3 Tbsp olive oil
- 2 white fish fillets, skinless (approx. 180 g each)
Chermoula Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp sweet paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous Salad
- 100 g couscous
- 15 g olive oil
- 110 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli
- 1 tsp lemon zest, finely grated
- 1 carrot (approx. 60 g), cut in pieces
- 50 g pitted black olives
- 80 g tinned chickpeas, drained
Steaming Marinated Fish
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3187 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min