Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
of 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1j 15 menit
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1j 15 menit
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h