Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 130 - 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp paprika
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 600 g water
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 800 g tinned large white beans, rinsed (drained weight)
- 500 g fresh tuna, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min