Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 130 - 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp paprika
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 600 g water
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 800 g tinned large white beans, rinsed (drained weight)
- 500 g fresh tuna, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil Soup
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Quinoa Broth
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min