Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground pepper
- 1 dried bay leaf
- 250 g long grain rice
- 900 g water
- 300 g fresh spinach leaves
- 500 g cod fillets, skinless
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h