Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Kedgeree
45 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tuna Pasta Bake
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 dk
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Tomato and Haddock Rice
50 dk
Salmon Farfalle with Pesto
45 dk
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min