Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g frozen green peas
- 300 g dried tagliatelle
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g fresh basil leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1300 g water
- 4 medium eggs
- water
- coarse salt flakes, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3552 kJ / 849 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1375.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min