Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water
- 5 mint leaves
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 24 prawns, raw, peeled, deveined, deveined
- 200 g feta cheese, diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Seafood Korma
40min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.