Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan Courgettes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g white bread, cut in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g courgettes, cut in batons (5 cm x 1 cm)
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 medium egg
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
Salmon Burgers
- 60 g shallots, halved
- 5 g fresh dill leaves
- 1 Tbsp fresh tarragon, cut in pieces
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 80 g frozen green peas
- 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Serving
- 2 Tbsp olive oil
- 4 burger buns
- 160 g cherry tomatoes, halved
- 8 green lettuce leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4110 kJ / 982 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 dk
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa