Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g quinoa, red, rinsed
- 300 g water
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin, plus wedges for garnish
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g spring onions, cut in pieces (1 cm)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g bread, torn in pieces
- 1 medium egg
- 240 g fresh salmon fillets, skinless, cut in chunks (2 cm)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Turkey Burger
1h 25min
Vegetable Oat Bake
1h 15 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Chickpea Pancakes
20 min