Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Dressing
- 100 g plain yoghurt
- 80 g tahini
- 40 g extra virgin olive oil
- 35 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g water
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp toasted sesame seeds
-
2
Tbsp maple syrup
of honey - 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Quinoa, Chickpeas and Vegetables
- 200 g quinoa, rinsed
- 400 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 8 pitted dates
- 200 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (3 mm)
- 200 g broccoli, cut in small florets
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Quinoa Salad
35min
Quinoa Salmon Patties
1h 20min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Vegan Summer Rolls
35min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Chickpea Pancakes
20min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min