![Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/105F2745-8728-43D0-A050-F704B3CA3B0C/Derivates/894D14AE-A767-431E-B33A-64B4870C6B05.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 67.7 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Sardine Empanada
1h 40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min