Apparaten en Accessoires
Horseradish and Chickpea Dip
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
300 g
Ingrediënten
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
4498 kJ /
1075 kcal
Vetten
89.3 g
Koolhydraten
47.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Mushroom Pâté
1u. 30min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2u.
Quince Torta
8u.
Guacamole
5min
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Beetroot Houmous
15min