![Horseradish and Chickpea Dip Horseradish and Chickpea Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BD0B8AF-5DCE-4CD6-AADA-D689FDBF9DB6/Derivates/18D0286A-C463-4D21-B79A-9C9202E962A5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fresh horseradish, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 4498 kJ / 1075 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 89.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Pears in red wine
3h 20min
Taramasalata
15 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10p
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40p
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min