Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fresh horseradish, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 4498 kJ / 1075 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 89.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Pain aux Cereales
12h 15 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min