Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g walnut halves or pieces
- 20 g sesame seeds
- 300 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 85 g cream cheese
- 1 garlic clove
- 35 g bread, stale, roughly torn
- ⅛ tsp ground cumin
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1043.5 kJ / 249.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 239.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2hod. 45min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Beetroot Salad
10 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Houmous
13 godz. 30 min
Fennel Apple Salad
20 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min