![Slow-cooked Chickpea Stew Slow-cooked Chickpea Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6399E298-61B6-40E6-8C75-038C680DC6F6/Derivates/8c72e78e-072d-4dfa-80f3-28fc82f4c9f1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g potatoes, peeled, diced (3-4 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 67 g
- Natrium
- 265 mg
Alternatieve recepten
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40p
Potato Curry
12j 50 menit
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Sweet Potato Curry
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Chick Pea Curry
35 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40p