Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g potatoes, peeled, diced (3-4 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 67 g
- Natrium
- 265 mg
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chick Pea Curry
35 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min