Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Geen beoordelingen
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Guinness® Bread
1sa 45 dk
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Pickled Onions (TM6)
30 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1sa 10 dk