Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
of 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50 Min
Beef Goulash
2h 45 min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min