Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
- 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
- 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 300 g water, hot
- 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colcannon
35 menit
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Mushroom Risotto
30min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1j 15 menit
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 menit