Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30 min
Apple Mulled Wine
25 menit
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Lemon Curd
5 menit
Orange Liqueur Zabaglione
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Ginger Sparkler
40 Min
Roasted Red Pepper Shots
30 menit
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min