Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1j
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Flourless Chocolate Puddings
35min
Lemon Delicious
50min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 menit