![Chocolate Sauce Chocolate Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/332887F0-68D5-4638-B45C-B061BBA450DC/Derivates/0A3EC2EF-A633-4A61-8B6B-346EFE20EDFA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g dark chocolate, 70% cocoa solids, pieces or callets
- 100 g double cream
- 40 g golden syrup
- 20 g unsalted butter
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1167.6 kJ / 279.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chocolate Sauce
10 min
Custard Layers
2 Std. 20 Min
Caramel Sauce
1h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3hod. 45min
Fondant Icing
35 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Salted caramel sauce
40 min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min