Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ombre Sponge
- 80 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 4 egg whites, from large eggs
- 150 g milk
- 320 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp fine sea salt
- food colouring paste, pink, for sponge and icing
Ombre Icing
- 180 g milk
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g vegetable shortening
- 1400 g icing sugar
- 1 ½ Tbsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3737 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 167.1 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Buttercream Icing
5min
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Chocolate chip muffins
1 Std.
Buttercream Icing
10min
Buttercream icing
5min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 Std. 30 Min
Iced Ring Biscuits
1h 10min
Sugar icing
5min