Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 Tbsp fine sea salt
Topping
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g water
- 2 tsp fine sea salt
-
250
g white onions, sliced (3 mm)
of 250 g red onions, sliced (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30 min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Lemon Curd
5min
Tomato Focaccia
3h
Quick Cheese Soufflés
45p
Steamed Bread Rolls
2h 10 min
Poppy seed and rosemary crispbread
1h 15min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 Std. 40 Min
Focaccia with onions
2j