Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 Tbsp fine sea salt
Topping
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g water
- 2 tsp fine sea salt
-
250
g white onions, sliced (3 mm)
of 250 g red onions, sliced (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 Min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 Std.
Curry Bread Rolls
2 Std. 10 Min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Steamed Bread Rolls
2 Std. 10 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 Std. 10 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Focaccia with onions
2h
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min