Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 120 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Camomile Custard
- 500 g whole milk
- 200 g caster sugar
- 3 camomile tea bags
- 2 medium eggs
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 50 g cornflour
Topping
- 150 g double cream
- 175 g fresh blackberries
- edible flowers, for decoration (optioneel)
- 200 g fresh blueberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2218 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Blueberry Cheesecake
5 Std.
Choux Pastry
2sa
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Tropical Fruit Orange Cake
2sa 40 dk
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Vanilla Cream Gugelhupf
1sa 20 dk
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2u. 45min
Lemon meringue tart
2h 30min
Strawberry Bavarois
6sa
Mango Swiss Roll
40 min